Moderna arbetsplatser i nya

Gårdskontoret

Lite som en oväntad hägring mitt ute på slätten” beskrev någon känslan att kliva in här på Gårdskontoret. Det tar vi som en stor komplimang. Även vår fyrbenta kontorschef Ginza och en skön energi i huset brukar vara det som ger fler glada tillrop. Känslan sitter på något sätt i de gamla stenväggarna. Huset har genom seklet rymt djur, spannmål, bilar och pelletsfabrik och det som började med en omfattande brand gav plötligt rum för något helt nytt. Tanken om att skapa en plats för människor att vara och verka slog rot och snart började Gårdskontoret ta sin form.

Loarp är vår skånska släktgård med rötterna i den gröna näringen där vi nu skapar en plats för fler människor, idéer och företag att mötas och växa sig starka i den skånsk myllan. Kanske är du lika nyfiken som vi? Vi hoppas det.

Den gamla gårdsbyggnaden på Loarps Gård har återuppstått ur askan efter en omfattande brand. Efter en renovering är den vackra gråstenslängan från tidigt 1800-tal återuppbyggd i all sin gamla prakt och nu med en toppmodern standard.  Gårdskontoret är ca ljusa 1.500 kvm moderna kontor och mötesrum i olika storlekar fördelat på tre plan kombinerat med generöst tilltagna gemensamma ytor som lantkök, lounge, co-workingplatser, konferens, gym och yogasal, wc/hwc/dusch, hiss , catering och parkering

Kontor för nya behov

Loarp Gårdskontoret finns för dig som vill ha alla de faciliteter som moderna kontorslokaler i städerna erbjuder, i en lantlig och avslappnad miljö. Rum för arbete, möten och utbildningar. Kreativa och vackra miljöer och en plats att vara och verka med nära till Helsingborg, Landskrona, Lund och Malmö.

Visionen vi jobbar mot är ett myllrande hus för företag och entreprenörer inom olika branscher med förutsättningar för kunskapsutbyte och goda affärer. Kanske lyckas vi också skapa en gemensam plats och hub för företag med produkter, tjänster och rötterna i de gröna näringarna. Vill du som driven entreprenör och företagare ha ett energigivande sammanhang, frihet att växa eller skala ned i storlek, smidigt täcka ett stort geografiskt område i Skåne eller förstärka varumärket med allt det som landet har att ge, då är Gårdskontoret rätt ställe.

Klicka på bilderna här nedan för att se dem i större format.

En plats för arbete, möten, idéer och kunskap

Loarp Gårdskontoret ligger på den skånska slätten mellan Landskrona och Helsingborg. En plats att tanka energi och inspiration i det dagliga arbetet eller vid specifika tillfällen. Vi gör det countryside-style med allt det som kommer med just landet. Grönt, skönt, bil- och hundvänligt. Dyk in, ladda med en kopp gott nybryggt kaffe och slå dig ned i lantköket för en skön start på arbetsdagen.

Du kan boka ett privat arbetsrum för fokus eller ett större mötesrum för samarbete med ditt team. Här finns rum för möten av olika storlekar, konferens, kreativa processer, utbildningar, workshops och och satellitplatser efter behov när arbetsplatsen flyttar ut från det traditionella kontoret. Vi skräddarsyr ett upplägg med god lokal mat och aktiviteter som passar dig och ditt team för en effektiv och inspirerande mötesdag.

Vi vill helt enkelt dela med oss av vår gård Loarp till dig som antingen vill arbeta dagligen i en miljö som bjuder på lite balans till stadens surr eller för er som kommer på en visit för en inspirerande injektion av lite skånsk mylla.

Klicka på bilderna här nedan för att se dem i större format.

Företagshotell på 1500 kvm

Gårdskontoret omfattar idag ca 1.500 kvm fördelat på tre plan, med kontorsytor i olika storlekar kombinerat med gemensamma ytor som lantkök, lounge, wc/dusch, hiss, konferens/mötes- och träningslokaler. Flexibla co-workingplatser finns i lokalerna. En del av byggnaden om ca 115 nyrenoverade ljusa kvadratmetrar är också lämpad för producerande eller publik verksamhet med 6 meter i takhöjd, stora glaspartier, betonggolv, vatten, avlopp el och stora portar. Lokalen går utmärkt att kombinera med kontorslokaler som ligger i direkt anslutning. Klicka på planritningarna här nedan för att se dem större.

Möt några av företagen på Gårdskontoret

På Loarp Gårdskontoret arbetar olika typer av företag, vill ni bli ett av dem? Varmt välkommen att höra av er för mer information.

Ann-Sofie Johnsson
Grundare och VD Lönsamt Skåne AB

Lönsamt Skåne AB erbjuder helhetslösningar för en effektivt och fungerande löneadministration för ökad produktivitet och lönsamhet.

”Vår passion är att hjälpa våra kunder att strukturera sin löneprocess för att skapa en inte bara smidigare utan kostnadseffektiv lönehantering utan krångel”

Lönsamt Skåne

Magnus Persson
Grundare och VD på Gedigen AB

Gedigen AB levererar skräddarsydda integrationslösningar till industri, skola, sjukhus och privata företag. Passersystem, inbrottslarm, utrymningslarm och mjukvaruutveckling är några av de integrationslösningar Gedigen erbjuder utöver drift- och underhåll av olika säkerhetssystem och långsiktiga partnerskap.

”Vi vill göra säkerhetsarbetet till en positiv del av våra kunders verksamhet där våra lösningar skall verka för förenklad administration, minskade risker och sparade pengar”

Gedigen AB

Jim Sjögren, VD Nilsson & Johansson El

Vad är er affärsidé?
– Elservice och elentreprenad till privatpersoner, företag, fastighetsägare samt kommun.

Vilka är möjligheterna och utmaningarna i er bransch just nu?
– Det byggs otroligt mycket fortfarande samt hela omställningen mot ett ”grönare” samhälle skapar arbetstillfällen. Utmaningarna ligger i stora prishöjningar och svårigheter i att få tag i kompetenta elektriker att anställa. Även materialbrist stökar till det i många projekt.

Om du siar 5 år fram i tiden, hur ser din framtidsspaning för branschen ut?
– Förhoppningsvis fortsatt högt tryck på byggnation av bostäder, skolor mm.

Och till sist, varmt varmt hit till Gårdskontoret, varför valde ni att flytta hit?
– Närheten (Jim och Per bor inom 5-10min) och miljön här ute. Har haft koll på en plats här ett tag och nu passade det bra då vi har mycket utspridda projekt och hamnar ”mitt i” i och med flytten från Landskrona.

Nilsson & Johansson startades i Landskrona 1953 där Jim Sjögren precis 60 år senare tog anställning som elektriker. Idag äger och driver Jim verksamheten med 10 elektrikern och uppdrag över hela Skåne.

Nilsson & Johansson El

Faciliteter

 • Kontor 8-500 kvm
 • Konferens- och möteslokaler
 • Co-workingplatser
 • Snygg industrilokal med 6 m tak för produktion/studio 115 kvm
 • Fritt antal parkeringsplatser (snart laddbara)
 • Stort lantkök och lounge
 • Gym och yogasal med dusch
 • Hiss och tillgänglighetsanpassad
 • Skräddarsydda lager efter behov
 • Hundvänligt med rastgård och utevistelse
 • Fina utemiljöer för arbete, träning eller vila
 • Representationslokaler för möten, event och konferens

LAGERYTOR

På Loarp finns olika alternativ och möjligheter för lager och produktion som kan skräddarsys med hänsyn till verksamhet, behov, krav, ekonomiska förutsättningar och tidsramar. Är du i behov av lager ser vi fram emot en kontakt för att se om vi kan matcha vad du söker.

För kontakt och frågor: Petter Krantz 0704-94 04 96

Hallar/Kallager

2 x 2 000 kvm – Uthyrda

Produktion/Showroom

115 kvm. Industriport, värme, vatten, el, belysning och avlopp – Uthyrt

Verkstad

100 kvm. Betonggolv, el, belysning, vatten och avlopp.

Lagringsyta utomhus

Asfalterad yta och bevakning/larm

LÄGE

Loarps Gårdskontor ligger på den vackra skånska slätten inom pendlingsavstånd från Landskrona, Helsingborg, Eslöv och Lund.

© Copyright - Loarp AB