Boka retreats och events

Om du letar efter en plats att hålla ett yogaretreat, en konstutställning, en pop-up shop, ett företagsevent eller en 50-årsfest så kan vi hjälpa dig. På Loarps Gård finns lokaler och miljöer för event och tillställningar för 20 – 200 personer. Här hittar du moderna lokaler och skånsk, lantlig charm. Du finner alla de bekvämligheter som kan vara efterfrågade för dina behov. Vi skräddarsyr upplägg med god mat på säsongens lokala råvaror och olika aktiviteter som passar er grupp för att ni ska ha en härlig och inspirerande tillställning.

Retreats för yoga och wellness

Hos oss finns flera stora lokaler och ytor som passar när du ordnar retreats och sammankomster inom exempelvis yoga och wellness. Vår vackra och rymliga inomhussal Wis Verkstad har rum för upp till 30 yogautövande och är ni ännu fler har vi Plan 2, ett helt våningsplan till ert förfogande. Vi har också stora, härliga gräsytor utomhus när ni önskar miljöombyte och natur. Vi hjälper gärna till att ordna med mat och dryck utifrån säsongens utbud med lokala råvaror och det finns flera olika möjligheter till mysiga och rofyllda platser för intag av lunch, middag och fika.

Varmt välkommen att höra av er för bokning och priser. Kika gärna i kalendern nedan hur tillgängligheten ser ut för respektive lokal ditt önskade datum.

Utställningar, föreläsningar och pop-ups

Vår miljö och våra lokaler passar utmärkt för dig som letar efter en rofylld och inspirerande plats att hålla en föreläsning, sätta upp en pop-up shop eller visa upp din konst och dina alster. Vårt Plan 2 är ett stort och öppet våningsplan som har den rätta kombinationen av lantlig och modern känsla som du kan ställa iordning allt efter dina behov. Den passar utmärkt som traditionell utställningsyta men det finns även utrustning med projektor och plats för upp till 200 sittande. Vi hjälper gärna till och skräddarsyr med mat och dryck inför ditt event.

Varmt välkommen att höra av er för bokning och priser.

Fest och Events

På Loarps Gård finns härliga lokaler för middagar, fest och events. Vi har vagnstallet med plats för upp til 40 sittande och för riktigt stora sällskap har vi Logen, med plats för 200 sittande. Det finns också stora utomhusytor för härliga mingel inför middagen. Vi skräddarsyr gärna ert event med god mat gjord på säsongens lokala råvaror och vi kan hjälpa till att anordna aktiviteter för att göra ert event extra minnesvärt.

Varmt välkommen att höra av er för bokning och priser.

Se tillgänglighet och boka

På Loarp Gårdskontoret finns lokaler och miljöer för event och tillställningar på 20 – 200 personer. Här kan du se om lokalerna är tillgängliga de datum du är intresserad av och göra en preliminärbokning (kommer snart). Du blir då kontaktad av oss så att vi kan skräddarsy ett event som passar just dina behov.

Wis Verkstad

8-30 personer

Plan 2

40-200 personer

Vagnsstallet

6-30 personer

Logen

40-200 personer

Om du inte vet vilken av våra lokaler du vill boka så lägg en förfrågan nedan. Du kan också göra en prisförfrågan för ditt unika event som vi hjälper dig att skräddarsy med god mat på säsongens lokala råvaror och olika aktiviteter.

© Copyright - Loarp AB